Asiakkaat

Sulotekin asiakaskunta on monipuolinen, niin tarpeiltaan kuin toimialoiltaankin.

Asiakkainamme on mm. suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoja, ohutlevy- ja meriteollisuuden toimijoita, rakennesuunnittelijoita ja urakoitsijoita sekä useita eri teollisuuden alojen toimijoita.

 

Asiakkaana yritys suunnittelee tai rakentaa ainutlaatuisia tuotekappaleita, malleja tai kokonaisuuksia, joihin monikäyttöinen styrox soveltuu hyvin. Asiakkaan valmistamat tuotteet voivat tarvita kevyttä, vahvaa ja edullista suojaa varastointiin sekä kuljetukseen. Asiakkaan toimialalle valmistamme styrox-tuotteet, jotka kuuluvat heidän jokapäiväiseen työhön tai tuotantoon. Yrityksillä on laajasti eri tarpeita, jolloin asiakas kääntyy puoleemme etsien ratkaisua. 

 

Sulotek tunnetaan aktiivisesti uutta etsivänä ja kehittävänä yrityksenä, joka on vuosien varrella herättänyt usean eri tahon mielenkiintoa. Aktiivisen toimintansa ansiosta on Sulotek kutsuttu useisiin eri toimialoja koskeviin tutkimus-, tuote- sekä palvelukehitysprojekteihin. Yrityksen osaamista, tietotaitoa sekä asennetta on hyödynnetty myös seminaarien ja ideapäivien luennoitsijana sekä paneelikeskusteluissa.

Evästeet